Urządzenia i Akcesoria
帕瑪生火腿蕃茄冷麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水550 克
-
玉米筍 切斜片80 克
-
鹽1 茶匙
-
義大利細扁麵 (橢圓)150 克
-
冰水 (冷卻義大利麵用)200 克
-
牛番茄 (200克切塊,80克去籽切丁)200 克
-
橄欖油2 大匙
-
檸檬汁1 大匙
-
糖1 茶匙
-
乾燥奧勒岡½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮九層塔 只取葉子10 克
-
莫札瑞拉乳酪 切片40 克
-
帕瑪火腿 撕碎30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 人份
Białko
38 g
Kalorie
4252 kJ /
1018 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
140 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
行動沙拉BAR
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan