帕瑪生火腿蕃茄冷麵

帕瑪生火腿蕃茄冷麵

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 550 克
  • 玉米筍 切斜片
    80 克
  • 1 茶匙
  • 義大利細扁麵 (橢圓)
    150 克
  • 冰水 (冷卻義大利麵用)
    200 克
  • 牛番茄 (200克切塊,80克去籽切丁)
    200 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 檸檬汁
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    10 克
  • 莫札瑞拉乳酪 切片
    40 克
  • 帕瑪火腿 撕碎
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 人份

Białko 38 g
Kalorie 4252 kJ / 1018 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 140 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...