印度風味白花菜麵包塔

印度風味白花菜麵包塔

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 人份

Składniki

  • 橄欖油
    4 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 1 ½ 大匙
  • 1 ½ 大匙
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 小茴香籽
    ¼ 茶匙
  • 咖哩粉
    2 ½ 茶匙
  • 白花椰菜,取小朵
    150 克
  • 培根,任一種類 切丁
    50 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    40 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切細絲
    5 克
  • 法國麵包 切小片
    3 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13 g
Kalorie 2888 kJ / 691 kcal
Tłuszcz 79 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...