Urządzenia i Akcesoria
印度風味白花菜麵包塔
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 人份
Składniki
-
橄欖油4 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 ½ 大匙
-
醋1 ½ 大匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
小茴香籽¼ 茶匙
-
咖哩粉2 ½ 茶匙
-
白花椰菜,取小朵150 克
-
培根,任一種類 切丁50 克
-
紅蘿蔔 切絲40 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切細絲5 克
-
法國麵包 切小片3 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
2888 kJ /
691 kcal
Tłuszcz
79 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
行動沙拉BAR
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan