Urządzenia i Akcesoria
義式鯷魚鮮蝦沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
紫洋蔥 切塊80 克
-
水600 克
-
生草蝦12 隻
-
綠花椰菜80 克
-
蛋 沖洗乾淨1 顆
-
蒜頭10 克
-
橄欖油15 克
-
油漬鯷魚 (罐裝),瀝去油份½ 茶匙
-
鮮奶油15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
奶油10 克
-
去核黑橄欖 切片15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.5 g
Kalorie
2057 kJ /
492 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
14 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
行動沙拉BAR
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan