Urządzenia i Akcesoria
Bagt spinat og æg
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portioner
Składniki
-
helbladet spinat, frossen defrosted500 g
-
ost, hård for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
salt1 tsk
-
hvedemel50 g
-
mælk500 g
-
smør30 g
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
æg6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen