Urządzenia i Akcesoria
榛果冰淇淋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
700 克
Składniki
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)350 克
-
全脂牛奶350 克
-
去皮榛果 先放入烤箱以150°C烘烤200 克
-
冰糖粉100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 克
Białko
118.4 g
Kalorie
18542.5 kJ /
4436 kcal
Tłuszcz
315.9 g
Błonnik
16.2 g
Węglowodany
318.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SORBET!
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan