Urządzenia i Akcesoria
Tavuklu Pilav
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porsiyon
Składniki
-
Osmancık pirinci300 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz ikiye bölünmüş650 g
-
su oda sıcaklığında
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
dolmalık fıstık kavrulmuş50 g
-
karabiber2 - 3 tutam
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
19.1 g
Kalorie
2425 kJ /
579.3 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
59.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 godz. 30 min
Peynirli Omlet
15 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 godz.
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Buharda Minik Ekmekler
2 godz. 10 min
Haşlanmış Makarna
25 min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Ton Balıklı Makarna
1 godz.
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min