Urządzenia i Akcesoria
Haşlanmış Pirinç
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porsiyon
Składniki
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
20 g tereyağızeytinyağı (opcjonalnie)20 g
-
basmati pirinci (yıkanmamış hali 300 g), yıkanmış, süzülmüş300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porsiyon
Białko
21 g
Kalorie
5325 kJ /
1272 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Temel Yemek Kitabı
207 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Zeytinyağlı Fava
35min
Haşlanmış Bulgur
25min
Basmati Pilavı
1h
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Haşlanmış Makarna
25min
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5min