Urządzenia i Akcesoria
Haşlanmış Pirinç
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porsiyon
Składniki
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
20 g tereyağızeytinyağı (opcjonalnie)20 g
-
basmati pirinci (yıkanmamış hali 300 g), yıkanmış, süzülmüş300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porsiyon
Białko
21 g
Kalorie
5325 kJ /
1272 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Temel Yemek Kitabı
207 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Basmati Pilavı
1 Std.
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Keine Bewertungen
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1 Std.
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2 Std. 20 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min