Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Il biscotto
- 135 g di mandorle tritate
- 150 g di zucchero a velo
- 50 g di zucchero
- 5 albumi d'uovo
- 40 g di croccante tritato (vedi consiglio)
La ganache al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 250 g di panna con il 30% di grassi, molto fredda
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2165 kJ / 519 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle tritate
Brak ocen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Panini Varoma
2h 15min
Gelato veloce alla frutta
10min
Bibita ACE
10min
Burro
40 min
Meringhe affogate
40 min
Pasta con pollo e funghi
Brak ocen
Vulcano al cioccolato
15 min
Biscotti soffici al pistacchio
Brak ocen
Integratore per le difese immunitarie
5 Min
Crêpe
1 Std. 15 Min