Urządzenia i Akcesoria
Pere su crema inglese con crumble di mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
Crumble di mandorle
-
di mandorle20 g
-
di burro, non salato40 g
-
zucchero40 g
-
di farina40 g
Crema inglese
-
di latte300 g
-
tuorli d'uovo4
-
di zucchero50 g
-
foglie di alloro, fresche5
Pere al vino bianco e sciroppo
-
acqua250 g
-
vino bianco, secco500 g
-
liquore all'amaretto20 g
-
zucchero30 g
-
anice stellato1
-
stecca di vaniglia raschiati i semi1
-
pere intere, sbucciate6
-
zucchero di canna120 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
497.1 kcal /
2080 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
78.9 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
50.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
5 godz.
Brak ocen