Urządzenia i Akcesoria
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 Stücke
Składniki
-
Schokoladen-Cookies200 g
-
Butter weich, in Stücken50 g
-
weiße Gelatine6 Blätter
-
Wasser kalt, zum Einweichen300 g
-
Magerquark250 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Zucker100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Sahne100 g
-
Erdbeeren möglichst gleich groß500 g
-
Puderzucker2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1916 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Etagentorte
7 godz.
Erdbeer-Tarte
7 godz.
Frischkäsetorte mit Maracuja
3 godz. 30 min
Allrounder-Torte
1 godz. 30 min
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8 godz. 40 min
Latte-Macchiato-Torte
5 godz. 30 min
Charlotte Russe
3 godz.
Brombeer-Cheesecake
5 godz. 30 min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 godz.
Maracuja-Schmand-Torte
4 godz. 45 min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3 godz.
American Cheesecake mit Heidelbeersauce
9 godz. 30 min