雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬

雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬

5.0 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 片

Składniki

雞肉凍卷
  • 綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊
    150 克
  • 去皮去骨雞胸肉 切塊(約3-4 公分)
    300 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊
    300 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蔬菜鹽 (自製)
    2 茶匙
    1 茶匙 鹽, 加1 茶匙乾燥綜合香料
  • 500 克
蒔蘿優格醬
  • 蒔蘿 只取葉子
    10 - 15 根
  • 蒜頭
    1 粒
  • 原味優格
    300 克
  • 美乃滋
    50 克
  • 2 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 片

Białko 4 g
Kalorie 140 kJ / 34 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...