Urządzenia i Akcesoria
西西里鮮蝦沙拉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
紫洋蔥 切絲 (約 0.1- 0.2 公分)200 克
-
紅酒醋 依個人口味調整30 - 40 克
-
巴西利 只取葉子10 克
-
特級初榨橄欖油50 克
-
蒜頭 (opcjonalnie)1 粒
-
40 克 新鮮萊姆汁檸檬汁40 克
-
鹽 多備一些調味用½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
水300 克
-
生明蝦仁 洗淨去腸泥(含殼重約 1 公斤)500 克
-
1 顆 萊姆, ,切片 (約 0.2-0.3 公分)檸檬 切片 (約 0.2-0.3 公分)1 - 2 顆
-
球莖茴香 切片 (約 0.1-0.2 公分)200 克
-
李型番茄 對半切400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
785 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan