蔬菜馬鈴薯雞肉沙拉

蔬菜馬鈴薯雞肉沙拉

3.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 切塊
    300 克
  • 400 克
  • 多備一些調味用
    2 茶匙
  • 馬鈴薯 切成一口大小 (約1-1.5 公分)
    300 克
  • 新鮮四季豆 切塊 (約 2-3 公分)
    300 克
  • 冷凍青豆
    150 克
  • 去皮去骨雞胸肉 切片 (約 1-1.5 公分)
    350 克
  • 胡椒粉 多備一些調味用
    ½ 茶匙
  • 美生菜 將每片葉子分開
    250 克
  • 鮮奶油
    150 克
  • 新鮮萊姆汁 (約 1 顆)
    20 克
  • 新鮮綜合香草 (如:細香蔥、巴西利、蒔蘿)
    10 - 15 克
  • 新鮮豆芽菜 (opcjonalnie)
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15 g
Kalorie 801 kJ / 192 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...