Urządzenia i Akcesoria
綜合莓果夏洛特
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 人份
Składniki
手指餅乾
-
蛋白3 顆
-
冰糖粉 少許
-
蛋黃3 顆
-
低筋麵粉 先以篩網過篩70 克
水果內餡
-
水果果泥 (如:草莓、綜合莓果)80 克
-
吉利丁片 先以冷水泡軟,擠乾水份1 片
-
蛋白2 顆
-
冰糖粉40 克
-
鮮奶油80 克
-
新鮮綜合莓果100 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.9 g
Kalorie
1779 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味甜點的秘密
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan