Urządzenia i Akcesoria
核桃酥
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
20 个
Składniki
水皮
-
面粉 中筋250 克
-
猪油80 克
-
可可粉2 茶匙
-
水125 克
油芯
-
低筋面粉150 克
-
猪油75 克
-
可可粉1 茶匙
内馅
-
核桃仁180 克
-
糖80 克
-
黄油20 克
-
猪油20 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
2.3 g
Kalorie
1051 kJ /
251.2 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny