核桃酥

核桃酥

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
20 个

Składniki

水皮
  • 面粉 中筋
    250 克
  • 猪油
    80 克
  • 可可粉
    2 茶匙
  • 125 克
油芯
  • 低筋面粉
    150 克
  • 猪油
    75 克
  • 可可粉
    1 茶匙
内馅
  • 核桃仁
    180 克
  • 80 克
  • 黄油
    20 克
  • 猪油
    20 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 个

Białko 2.3 g
Kalorie 1051 kJ / 251.2 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 31.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...