Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 300 gramů cukru
- 200 gramů oleje
- 3 vejce
- 200 gramů hladké mouky
-
160
gramů hrubé mouky
lub 160 gramů semolinové pšeničné krupice - 3 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 250 gramů špenátu, mraženého, sekaného (rozmraženého a vymačkaného)
Krém
- 10 gramů ztužovače šlehačky (1 balíček, např. Dr. Oetker)
- 800 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku, vychlazené
-
1
granátové jablko, na ozdobu
lub 250 gramů směsi ovoce, např. malin, borůvek
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1872 kJ / 447 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krém ze sušenek Lotus®
10 Min
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2 Std.
Piškotový dort s krémem mascarpone
1 Std. 40 Min
Libečková sůl
5 Min
Dýňový cheesecake se skořicí
1ωρ. 30 λεπτ.
Krvavé sušenkové prsty
2 Std.
Vitacitové řezy
3hod.
Čokoládové dortíky
1ωρ.
Piškotový korpus
1 Std. 50 Min
Žloutkové věnečky
1ωρ. 30 λεπτ.
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1h 15 min
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min