Urządzenia i Akcesoria
秋日楓糖核桃派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 個
Składniki
派皮
-
糖50 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化100 克
-
低筋麵粉185 克
-
蛋30 克
-
鹽⅛ 茶匙
楓糖核桃餡
-
楓糖漿120 克
-
蛋黃4 顆
-
肉桂粉2 茶匙
-
鮮奶油240 克
-
胡桃 依個人喜好添加18 粒
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
20 g
Kalorie
8529 kJ /
2040 kcal
Tłuszcz
159 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
146 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙新手變達人
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan