Vepřová panenka s višňovou omáčkou

Vepřová panenka s višňovou omáčkou

3.9 18 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porce

Składniki

Višňová omáčka
  • 120 gramů červeného vína
  • 30 gramů vody
  • 100 gramů višňového džemu
  • 2 - 3 špetky soli
  • 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
  • 1 - 2 snítky čerstvé majoránky omyté a osušené
    1 polévková lžíce sušené majoránky
  • 15 gramů másla
  • 15 gramů hladké mouky
Vepřová panenka
  • 1500 gramů vody
  • 400 gramů vepřové panenky medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)
  • 2 - 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 - 3 špetky soli
  • 2 - 3 špetky černého pepře, čerstvě umletého

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 18.8 g
Kalorie 1742 kJ / 415.8 kcal
Tłuszcz 27.9 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 22.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...