Urządzenia i Akcesoria
孔雀烏魚子
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
花枝 切塊100 克
-
紅鯛魚片 切塊100 克
-
烏魚子. (約150克)1 塊
-
米酒2 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
海苔 對半切1 片
-
豆紙 攤平,對半切1 片
-
黑芝麻50 克
-
水 需多備一些500 克
-
蒜苗 切斜片2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15 g
Kalorie
437 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
開運吉祥年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan