Carne en su jugo

Carne en su jugo

4.7 191 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 porciones

Składniki

  • 90 g de cebolla
  • 20 g de cilantro fresco
  • 15 g chile chilhuacle seco sin rabo (1 pieza)
  • 1 diente de ajo pelado
  • 30 g de aceite de oliva
  • 450 g de carne de res para guisar cortada en cubos medianos
  • 1 cdita de sal fina
  • 840 g de frijoles negros cocidos (aprox. 540 g frijoles, 300 g caldo)
  • 380 g de agua
  • 160 g de puré de jitomate
  • 5 g de cilantro fresco (1 rama)
  • chicharrón de cerdo, cortado en tozos para servir
  • limones cortados, para servir

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 210.5 kcal / 880.8 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 23.9 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 660.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...