白灼芥兰

白灼芥兰

4.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 蒸煮用
    500 克
  • 芥兰 去皮,切长条
    300 克
  • 酱油
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 319.6 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 124.8 kJ / 29.8 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...