Urządzenia i Akcesoria
白灼芥兰
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
水 蒸煮用500 克
-
芥兰 去皮,切长条300 克
-
酱油1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
319.6 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
124.8 kJ /
29.8 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny