Urządzenia i Akcesoria
Chocolate quente de avelã
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 doses
Składniki
-
açúcar50 g
-
avelã50 g
-
chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços170 g
-
leite500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
6 g
Kalorie
1091 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Outubro 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cocktail de champanhe e morangos com mini cheesecakes salgados
3 godz. 40 min
Sumo energético de manga, laranja e gengibre
10 min
Creme de leite de coco e chocolate
15 min
Bolachas de canela recheadas com leite condensado
1 godz. 20 min
Bolo de tabuleiro com leite condensado e chocolate
35 min
Sumo de romã e framboesa (fresco)
5 min
Chocolate quente
10 min
Batido de framboesa, manga e morango
5 min
Batido de fruta
5 min
Chocolate quente dos Incas
40 min
Cacau quente
10 min
Limonada de morango
5 min