Urządzenia i Akcesoria
Králičí terina s čerstvými bylinkami
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
10 porcí
Składniki
-
850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže bez kostí, na kousky
-
200 gramů uzené slaniny
-
500 gramů vepřové krkovice na kostičky (nebo hovězího krku)
-
200 gramů cibule napůl
-
200 gramů šalotky napůl
-
10 snítek čerstvé petržele
-
2 lístky čerstvého tymiánu
-
5 šalvějových listů, čerstvých (opcjonalnie)
-
50 gramů koňaku
-
20 gramů soli
-
10 gramů bílého pepře, mletého
-
1 vejce
-
3 čerstvé bobkové listy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
31.4 g
Kalorie
1447 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Maso s vůní Francie
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kachní paštika s olivami
2 godz. 40 min
Rybí guláš s krevetami
45 min
Cuketový krém s rybími plátky
40 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 min
Králík po sicilsku
1 godz. 20 min
Pomerančový dresink s kari
5 min
Žampiónový krém s estragonem
Brak ocen
Rybí polévka s pórkem
35 min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Terina z krůtích prsou se žampióny
2 godz.
Drůbeží játrová paštika
6 godz. 40 min