Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže, bez kostí, na kousky
- 200 gramů uzené slaniny
- 500 gramů vepřové krkovice, na kostičky (nebo hovězího krku)
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů šalotky, napůl
- 10 snítek čerstvé petržele
- 2 lístky čerstvého tymiánu
- 5 šalvějových listů, čerstvých (opcjonalnie)
- 50 gramů koňaku
- 20 gramů soli
- 10 gramů bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 3 čerstvé bobkové listy
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Białko
- 31.4 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bešamelová omáčka
15 min
Holandská omáčka
15 min
Špenátové špecle se sýrem
20 min
Celozrnné knedlíky s burisony
50 min
Holandská omáčka
15 min
Drůbeží klobása
3h 30 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Brak ocen
Kachní paštika s olivami
2 godz. 40 min
Chlupaté knedlíky
1h 5 min
Mazancové těsto plněné klobásou
3 godz. 40 min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15 min