Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže, bez kostí, na kousky
- 200 gramů uzené slaniny
- 500 gramů vepřové krkovice, na kostičky (nebo hovězího krku)
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů šalotky, napůl
- 10 snítek čerstvé petržele
- 2 lístky čerstvého tymiánu
- 5 šalvějových listů, čerstvých (opcjonalnie)
- 50 gramů koňaku
- 20 gramů soli
- 10 gramů bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 3 čerstvé bobkové listy
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Białko
- 31.4 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1h 30min
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4h 20min
Houbový crème brûlée
Brak ocen
Plněné kapustové listy s rajčaty
Brak ocen
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Brak ocen
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Středomořské máslo
5 Std. 20 Min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Brak ocen
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Brak ocen
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min