
Urządzenia i Akcesoria
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
14 unidades
Składniki
-
açúcar200 g
-
pêssego cortado em pedaços pequenos previamente congelado400 g
-
canela em pó½ c. chá de
-
lima só a polpa1
-
claras de ovo2
-
framboesas congeladas400 g
-
hortelã só as folhas3 pés de
-
espumante2800 g
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
250 kcal /
1045.9 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
26.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
17.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Agosto com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia