Urządzenia i Akcesoria
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
14 unidades
Składniki
-
açúcar200 g
-
pêssego cortado em pedaços pequenos previamente congelado400 g
-
canela em pó½ c. chá de
-
lima só a polpa1
-
claras de ovo2
-
framboesas congeladas400 g
-
hortelã só as folhas3 pés de
-
2800 g champagneespumante2800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
17.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
1045.9 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Agosto com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Caldo de grão com bacalhau e acelgas
Ninguna valoración
Panacota com mirtilos
4h
Dumplings agridoces de porco a vapor
Ninguna valoración
Cheesecake na caneca
1h
Mini tartes de morango e nata com bolachas de cacau
5h 30min
Quadrados de gelado de iogurte e morangos
6h 10min
Batido detox
10min
Pudim de bolo-rei
1h
Pina colada
5min
Granizado tropical
5min
Papas de aveia de chocolate e pera
8h
Smoothie "boom" matinal
10min