Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- voda, na uvaření špaget
- 400 gramů špaget
- 80 gramů parmazánu, nakrájeného na kostky
- 30 - 35 gramů šalotky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů oleje
- 400 gramů mletého masa, vepřového nebo hovězího
- 2 konzervy sekaných rajčat, sterilovaných (800 gramů)
- ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky pálivé papriky
- 1 čajová lžička cukru
- 2 polévkové lžíce italského koření (např. bazalka, tymián, oregáno)
- 1 polévková lžíce balzamikového octa
- 200 gramů špenátových listů, čerstvých, osušených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1411 kJ / 338 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1h 10min
Pikantní sicilské špagety
30 min
Růžové fusilli
30 min
Špagety Carbonara
40 min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1h
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Boloňské špagety
30 min
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1h 15 min
Moravské zelí
25 min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30 min