醃漬鮪魚橄欖季節食蔬

醃漬鮪魚橄欖季節食蔬

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 瓶

Składniki

  • 番茄糊
    500 克
  • 新鮮四季豆 去頭尾、筋,切段
    100 克
  • 西洋芹 取莖、切段(約3公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 切小塊(約2公分)
    100 克
  • 白花椰菜,取小朵
    100 克
  • 橄欖油
    150 克
  • 白葡萄酒醋
    100 克
  • 20 克
  • 10 克
  • 甜椒 (任一種類) 切片(約3公分)
    100 克
  • 蘑菇 切塊(1開4)
    100 克
  • 罐裝油漬鮪魚
    100 克
  • 去核綠橄欖
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 瓶

Białko 49.9 g
Kalorie 8358 kJ / 1999 kcal
Tłuszcz 157.8 g
Błonnik 30.5 g
Węglowodany 123.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...