Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 - 500 克 中卷 (約6-8隻),清除內臟,洗淨
- 15 克 薑, 切絲
- 50 克 醬油
- 30 克 蠔油
- 20 克 糖
- 50 克 米酒
- 450 克 水
- 5 克 乾辣椒
- 1 包 滷包 (約12克)
- 1 茶匙 花椒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 2.3 g