薑燒柚子杏鮑菇

薑燒柚子杏鮑菇

4.6 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
1 完整食譜

Składniki

  • 醬油
    90 克
  • 米酒
    40 克
  • 切片
    40 克
  • 柚子蜜
    80 克
  • 杏鮑菇 切塊(約2公分),表面畫刀
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 18.4 g
Kalorie 1950 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 15.3 g
Węglowodany 100 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...