Urządzenia i Akcesoria
薑燒柚子杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
1 完整食譜
Składniki
-
醬油90 克
-
米酒40 克
-
薑 切片40 克
-
柚子蜜80 克
-
杏鮑菇 切塊(約2公分),表面畫刀500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
18.4 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
15.3 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan