Salat med sobanudler og tofu

Salat med sobanudler og tofu

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 porsjoner

Składniki

Dressing
  • ingefær, fersk
    3 cm
  • mynte, fersk bare blader
    9 kvister
  • koriander, fersk røtter og stilker (blader reservert til pynt)
    9 kvister
  • riseddik
    60 g
  • lønnesirup, ren
    60 g
  • Japansk soyasaus, type tamari
    60 g
  • tahini (se tips)
    1 ½ ss
  • "extra virgin" oliven olje
    60 g
  • misopasta
    3 ts
  • sesamolje
    3 ts
  • tofu, ekstra fast delt i biter (1 cm tykk x 2-3 cm lengde)
    300 g
Salat
  • vann
    1500 g
  • frosne edamame bønner
    300 g
  • tørkede soba nudler
    250 g
  • gulrot delt i fyrstikker
    1 - 2
  • libanesisk agurk delt i to på langs, fjernet frø og i tynne skiver
    1
  • vårløk trimmet og delt i tynne skiver
    3
  • sukkererter delt i tynne skiver
    120 g
  • chili, fersk delt i tynne skiver
    1 ½

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1042.5 mg
Białko 23.5 g
Kalorie 2035.4 kJ / 486.5 kcal
Tłuszcz 22.3 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie