Urządzenia i Akcesoria
Kjøttboller i tomatsaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porsjoner
Składniki
Kjøttboller
-
brød ferskt eller tørt, delt i biter60 g
-
melk120 g
-
flatbladet persille, fersk bare blader9 - 15 kvister
-
hvitløksfedd (opcjonalnie)1 - 2
-
oksekjøttdeig600 g
-
egg3
-
salt1 - 1 ½ ts
-
malt svart pepper2 klype
-
vegetabilsk olje for smøring
Tomatsaus
-
hvitløksfedd1 - 2
-
løk delt i to80 g
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
hakkete tomater, på boks900 g
-
salt1 ½ ts
-
malt svart pepper2 klype
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1502.7 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
1770.9 kJ /
423.3 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen