Urządzenia i Akcesoria
Kjøttboller i tomatsaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 porsjoner
Składniki
Kjøttboller
-
brød ferskt eller tørt, delt i biter20 g
-
melk40 g
-
flatbladet persille, fersk bare blader4 kvister
-
hvitløksfedd (opcjonalnie)1
-
oksekjøttdeig200 g
-
egg1
-
salt1 - 2 klype
-
malt svart pepper1 klype
-
vegetabilsk olje for smøring
Tomatsaus
-
hvitløksfedd1
-
løk delt i to25 - 40 g
-
"extra virgin" oliven olje10 g
-
hakkete tomater, på boks400 g
-
salt½ ts
-
malt svart pepper1 klype
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1222.9 mg
Białko
25.2 g
Kalorie
1847.9 kJ /
441.7 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen