Urządzenia i Akcesoria
Laktosefreie Belgische Waffeln
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 Stück
Składniki
-
Mandelmilch200 g
-
frische Hefe10 g
-
starkes Mehl und etwas für die Salatschüssel300 g
-
Eier2
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
-
weißes Mandelmus100 g
-
neutrales Öl50 g
-
Feinkristallzucker60 g
-
Hagelzucker150 g
-
starkes Mehl für die Salatschüssel
-
neutrales Öl (opcjonalnie) für das Waffeleisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
4.7 g
Kalorie
941.3 kJ /
224.3 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petulla (albanische Frühstückspfannkuchen)
1 godz.
Gemüsecremesuppe
45 min
Pfannkuchen
1 godz. 15 min
Vegane Bolognese
50 min
Reispfanne mit Lachs und Pilzen
30 min
Sandwich-Toast
27 godz.
Milchreis
45 min
Pizzateig wie in Italien
3 godz. 30 min
Schnelle Gemüse-Spätzle-Suppe
35 min
Fixes Tomaten-Süppchen
15 min
Der Milchreis
45 min
Veganes Bananenbrot
1 godz. 30 min