Urządzenia i Akcesoria
韭黄猪肉肠粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
油 防粘用适量
-
猪里脊肉 切薄片50 克
-
韭黄 切段50 克
-
大米 制作米浆用40 克
-
木薯淀粉10 克
-
水 淘洗干净沥干120 克
-
水 蒸煮用500 克
-
油 涂抹用适量
-
豉油皇酱汁少许
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
91.8 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
564.3 kJ /
134.9 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny