Urządzenia i Akcesoria
Miso-Gemüse-Spaghetti
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser1800 g
-
Zucchini400 g
-
Möhren200 g
-
Salz2 TL
-
Öl20 g
-
Spaghetti350 g
-
Knoblauchzehen2
-
frische Chilischote halbiert, ggf. entkernt1
-
Butter in Stücken60 g
-
Miso-Paste30 g
-
Sesam, zum BestreuenSchwarzkümmel-Samen (opcjonalnie) zum Bestreuen
-
Sojasauce und etwas mehr zum Abschmecken20 g
-
Öl20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1573 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomaten-Champignon-Spaghetti
25 min
One-Pot-Gnocchi
40 min
Dein Eis
5 min
Tomaten-Pilz-Spaghetti
25 min
Käse-Erbsen-Nudeln
40 min
Hirsecurry mit Hähnchen
40 min
Vollkornspaghetti mit feuriger Erdnusssauce
35 min
Cremiger vegetarischer Reis
40 min
Reis mit Huhn und Pilzen
1 godz.
One-Pot-Gnocchi
40 min
Tofu-Reis
50 min
Cheesy-Gnocchi-Salat
25 min