Urządzenia i Akcesoria
焗烤三文鱼配螺旋西葫芦
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
西葫芦 细长型,直径约5公分800 克
-
柠檬 ½个柠檬榨汁,½个切片(5毫米)1 个
-
4 个 冷冻去皮三文鱼片, (每个约150-200克)新鲜去皮三文鱼片 (每个约150-200克)4 个
-
盐½ 茶匙
-
新鲜欧芹 切成小块,额外准备装饰用20 克
-
蒜瓣4 个
-
日晒油漬干番茄 沥干,保留油100 克
-
卡宴辣椒粉 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
469.7 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起螺旋吧
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
海参炖蛋
30 min
豆豉蒸鲜鲍
30 min
红烧带鱼
45 min
蒜薹炒鱿鱼
35 min
炖鱼
45 min
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Brak ocen
自制鱼丸
Brak ocen
糟溜鱼片TM7
Brak ocen
荠菜蘑菇烩鱼片
25 min
家烧带鱼
30 min
白蟹豆腐煲
Brak ocen
三文鱼菌菇烩饭
30 min