焗烤三文鱼配螺旋西葫芦

焗烤三文鱼配螺旋西葫芦

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 西葫芦 细长型,直径约5公分
    800 克
  • 柠檬 ½个柠檬榨汁,½个切片(5毫米)
    1 个
  • 新鲜去皮三文鱼片 (每个约150-200克)
    4 个
    4 个 冷冻去皮三文鱼片, (每个约150-200克)
  • ½ 茶匙
  • 新鲜欧芹 切成小块,额外准备装饰用
    20 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 日晒油漬干番茄 沥干,保留油
    100 克
  • 卡宴辣椒粉 (opcjonalnie)
    ½ 茶匙
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 469.7 mg
Białko 36.6 g
Kalorie 2030.4 kJ / 485.3 kcal
Tłuszcz 28.4 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie