
Urządzenia i Akcesoria
Polske crêpes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
12 stykker
Składniki
Kvark
-
creme fraiche, 18% (se tips)1000 g
Crepe-dej
-
vand330 g
-
sødmælk230 g
-
æg2
-
vindruekerneolie20 g
-
hvedemel310 g
-
havsalt1 knivspids
Bærsauce
-
hindbær, frosne200 g
-
sukker100 g
-
citronsaft20 g
Quark-fyld
-
æg1
-
sukker, hvid80 g
-
vaniljesukker1 tsk
Stegning af crepes
-
smør til stegning
-
vaniljeis til servering
-
flormelis til pynt
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
396 kcal /
1663 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
61 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
1 godz. 55 min
Brak ocen
5 godz. 20 min
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen