
Urządzenia i Akcesoria
Fersken i hvidvinssirup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portioner
Składniki
-
ferskner afhænger af størrelsen6 - 8
-
ahornsirup100 g
-
hvidvin600 g
-
vand300 g
-
kanelstænger2
-
vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud1
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
-
citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, frisk kun blade1 - 2 kviste
-
græsk yoghurt at servere (valgfrit)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
231 kcal /
968 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
63 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
1 godz. 40 min
1 godz. 10 min
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen