
Urządzenia i Akcesoria
Fersken i hvidvinssirup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portioner
Składniki
-
ferskner afhænger af størrelsen6 - 8
-
ahornsirup100 g
-
hvidvin600 g
-
vand300 g
-
kanelstænger2
-
vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud1
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
-
citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, frisk kun blade1 - 2 kviste
-
græsk yoghurt at servere (valgfrit)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
231 kcal /
968 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
63 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen