Fersken i hvidvinssirup

Fersken i hvidvinssirup

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portioner

Składniki

  • ferskner afhænger af størrelsen
    6 - 8
  • ahornsirup
    100 g
  • hvidvin
    600 g
  • vand
    300 g
  • kanelstænger
    2
  • vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud
    1
  • citronsaft (ca. 2 citroner)
    80 g
  • citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv
    6 stykker
  • stjerneanis
    3
  • mynte, frisk kun blade
    1 - 2 kviste
  • græsk yoghurt at servere (valgfrit)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 231 kcal / 968 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 12 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 63 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie