Vegansk cheesecake med cashewnødder og jordbær

Vegansk cheesecake med cashewnødder og jordbær

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
12 stykker

Składniki

Kagebund
  • macadamia nødder
    130 g
  • udstenede dadler
    140 g
  • kokosmel, tørret, usødet
    70 g
  • salt
    ¼ tsk
Fyld
  • cashewnødder, rå udblødte og drænede
    400 g
  • citron kun kød
    100 g
  • ahornsirup, ren
    50 g
  • kokosolie
    120 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • havsalt
    1 knivspids
  • balsamico
    1 tsk
  • vand
    120 g
  • jordbær
    250 g
  • blåbær til pynt
    40 g
  • gojibær, tørrede til pynt
    1 spsk
  • mandler, flager (opcjonalnie) til pynt
    1 spsk
  • revet kokosnød til pynt
    1 spsk

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 473 kcal / 1988 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Sód 73 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie