Urządzenia i Akcesoria
Kokosbudding med ananassirup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
8 portioner
Składniki
Mandelmælk
-
mandler, med skind220 g
-
vand660 g
-
udstenede dadler4
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
Kokosmælk
-
kokosmel, tørret, usødet300 g
-
vand1000 g
Budding
-
vand stuetemperatur200 g
-
agar-agar2 tsk
-
ahornsirup, ren150 g
-
Mandelekstrakt efter smag⅛ tsk
Ananassirup
-
ananas, frisk skåret i stykker (1 cm)150 g
-
orangelikør (opcjonalnie)1 spsk
-
vand140 g
-
brun farin2 spsk
Samling
-
ananas, frisk skåret i stykker (5 mm)100 g
-
kokos i flager, usødet30 g
-
mynte, frisk kun blade, finthakket6 kviste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
24 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
2238 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen
Fersken i hvidvinssirup
Brak ocen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Brak ocen
Fruktgeléer
Brak ocen