Kokosbudding med ananassirup

Kokosbudding med ananassirup

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
8 portioner

Składniki

Mandelmælk
  • mandler, med skind
    220 g
  • vand
    660 g
  • udstenede dadler
    4
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ tsk
Kokosmælk
  • kokosmel, tørret, usødet
    300 g
  • vand
    1000 g
Budding
  • vand stuetemperatur
    200 g
  • agar-agar
    2 tsk
  • ahornsirup, ren
    150 g
  • Mandelekstrakt efter smag
    ⅛ tsk
Ananassirup
  • ananas, frisk skåret i stykker (1 cm)
    150 g
  • orangelikør (opcjonalnie)
    1 spsk
  • vand
    140 g
  • brun farin
    2 spsk
Samling
  • ananas, frisk skåret i stykker (5 mm)
    100 g
  • kokos i flager, usødet
    30 g
  • mynte, frisk kun blade, finthakket
    6 kviste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 533 kcal / 2238 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 25 g
Sód 24 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie