Urządzenia i Akcesoria
Hot Cross Buns - Korsbullar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
12 stycken
Składniki
Deg
-
osaltat smör tärnat + extra för smörjning45 g
-
mjölk225 g
-
vetemjöl special + extra för mjölning450 g
-
socker40 g
-
15 g färsk jästtorrjäst1 ½ tsk
-
malen kanel1 ½ tsk
-
superkrydda1 tsk
-
malen muskot½ tsk
-
havssalt1 tsk
-
stort ägg1
-
russin, alla varianter55 g
-
sultanrussin55 g
-
blandade skal, kanderade30 g
Korset
-
vetemjöl special30 g
-
socker15 g
-
vatten30 g
Glasyr
-
ljust muscovadorörsocker20 g
-
mjölk35 g
-
apelsinmarmelad1 msk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 bit
Sód
180.7 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1087.1 kJ /
259.8 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Cross Buns - Korsbullar
Brak ocen
Mjölkbröd
2 godz. 20 min
Bikarbonatbröd
45 min
Focaccia
Brak ocen
Fullkornslimpa
Brak ocen
Tunnbröd
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Hamburgerbröd fullkorn
Brak ocen
Kronärtskocka med Alfredosås
Brak ocen
Focaccia med Potatis & Rosmarin
2 godz. 35 min
Tysk Limpa
Brak ocen
Yoghurtbröd
2 godz.