Ponche de horror

Ponche de horror

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 vasos

Składniki

  • 1 taza de cereza agria escurridas (peso escurrido 680 g). Reserve el jugo
  • 1 lata de lichis enlatados y escurrido (peso escurrido 255 g). Reserve el jugo
  • 50 g de azúcar refinada
  • 20 g de jengibre en rodajas finas
  • 2 limones amarillos sin piel, sin huesos y cortado en cuartos
  • 300 g agua mineral, gasificada frío
  • 400 g de hielos picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vaso

Białko 1 g
Kalorie 428 kJ / 102 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...