Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 西葫芦 ,切成能放入进料口的长度
- 5 克 新鲜莳萝
- 4 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 200 克 奶油乳酪 ,软化
- 适量 新鲜莳萝 ,切碎,装饰用
- 200 克 烟熏三文鱼 , 切片
- 适量 芝麻菜 ,用于装饰
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 533 kJ / 127 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 240 mg