Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Muffins (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 Stück
Składniki
-
Himbeeren180 g
-
Agavendicksaft10 g
-
Sojadrink150 g
-
Kokosjoghurt vegan100 g
-
Rapsöl80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Zitronensaft2 TL
-
Mehl250 g
-
Backpulver2 TL
-
Salz1 Prise
-
brauner Zucker100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
86 mg
Białko
3 g
Kalorie
825 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Backen
20 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vegane Lasagne
1 godz. 50 min
Vegane Bolognese
50 min
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2 godz.
Veganer Marmorkuchen
1 godz. 20 min
Vegane Waffeln mit Schokoladensauce
30 min
Vegane Bananen-Muffins
1 godz.
Vegane Mini-Cheesecakes
4 godz. 30 min
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3 godz.
Vegane Donauwellen-Cupcakes
4 godz.
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1 godz. 10 min
Veganes Bananenbrot
1 godz. 30 min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 godz.