Urządzenia i Akcesoria
Figner med creme og nougat (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
mælk300 g
-
vaniljepasta1 tsk
-
honning40 g
-
kardemommekapsel, hel knust4
-
appelsinskal ingen hvid marv (4 cm strimler)2 stykke
-
æg3
-
majsmel15 g
-
frisk figne skåret i halve4
-
sukker, hvid1 spsk
-
fløde, 35 %200 g
-
nougat skåret i stykker (1 cm - se tip)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140 mg
Białko
12 g
Kalorie
1897 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Australsk sommer
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen
Fersken i hvidvinssirup
Brak ocen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Brak ocen
Fruktgeléer
Brak ocen