Rabarber og ingefær crème brûlée

Rabarber og ingefær crème brûlée

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 portioner

Składniki

  • ingefær
    2 cm
  • rabarber skåret i skiver (1 cm)
    250 g
  • sukker, hvid plus ekstra til at drysse
    100 g
  • appelsinskal ingen hvid marv
    1 tsk
  • fløde, 35 %
    600 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • æggeblomme
    7

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 36 mg
Białko 4 g
Kalorie 1483 kJ / 355 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie