Urządzenia i Akcesoria
Ei-Schinken-Muffins
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
12 Stück
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Mehl300 g
-
Magerquark150 g
-
Backpulver2 gestr. TL
-
Eier (S oder M)13
-
Öl60 g
-
Salz½ TL
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Schinkenwürfel mager50 g
-
Pfeffer
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
12 g
Kalorie
984 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 2/2015
22 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kräuter-Bacon-Schnecken
2 godz.
Scones mit Camembert und Trauben
40 min
Apfel-Speck-Muffins
40 min
Pizza-Muffins
50 min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 godz. 10 min
Käse-Salami-Muffins
45 min
Hack-Muffins
1 godz.
Breakfast Muffins
35 min
Cocktailtomaten mit Schinken-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3 godz. 30 min
Schnittlauch-Muffins im Schinkenkörbchen
40 min
Pizzaomelette
35 min