蒸椰糖糕
TM6 TM5

蒸椰糖糕

(Brak ocen)

Składniki

  • 植物油, 刷油用
  • 150 克 椰糖, 切成小块
  • 50 克 蔗糖
  • 1400 克 水
  • 20 克 绿豆粉
  • 110 克 粘米粉
  • 20 克 木薯粉
  • 1 茶匙 碱性水
  • 250 克 椰浆
  • 50 克 热水
  • ½ 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
315 kJ / 75 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1 g
Sód
50 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy