Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip

Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 kopper

Składniki

  • grønkål skåret i stykker
    100 g
  • koriander, frisk skåret i stykker
    10 g
  • græskarkerner
    40 g
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    140 g
  • gærflager (opcjonalnie)
    1 spsk
  • salt
    ¼ tsk
  • peber, stødt
    ⅛ tsk
  • græsk yoghurt
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 kopper

Sód 806 mg
Białko 34 g
Kalorie 6730 kJ / 1609 kcal
Tłuszcz 147 g
Błonnik 12 g
Tłuszcz nasycony 23 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie