Urządzenia i Akcesoria
Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 kopper
Składniki
-
grønkål skåret i stykker100 g
-
koriander, frisk skåret i stykker10 g
-
græskarkerner40 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie140 g
-
gærflager (opcjonalnie)1 spsk
-
salt¼ tsk
-
peber, stødt⅛ tsk
-
græsk yoghurt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 kopper
Sód
806 mg
Białko
34 g
Kalorie
6730 kJ /
1609 kcal
Tłuszcz
147 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Maveglæde!
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation
Apple cider dressing
Pas d’évaluation
Caramelliseret balsamico reduktion
Pas d’évaluation
Yoghurt dressing
Pas d’évaluation
Karrydressing med appelsin
Pas d’évaluation