Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
fed hvidløg1
-
oregano, frisk1 - 2 kviste
-
kalamata oliven, udstenede300 g
-
havsalt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
ekstra jomfruolivenolie20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
816 mg
Białko
1 g
Kalorie
675 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips II
34 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bechamelsauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Ranch Dressing
Brak ocen