Urządzenia i Akcesoria
Bagt gulerods dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g
Składniki
-
gulerod i mindre stykker400 g
-
honning30 g
-
olivenolie30 g
-
appelsin skal og saft1
-
fennikel, frisk (omkring 130g.) i mindre stykker1
-
kommenfrø½ tsk
-
muskatnød, stødt¼ tsk
-
sød paprika2 tsk
-
havsalt, flager1 - 1 ½ tsk
-
tahin60 g
-
græsk yoghurt80 g
-
vand100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2778 mg
Białko
24 g
Kalorie
4390 kJ /
1049 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
110 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips II
34 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bechamelsauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Ranch Dressing
Brak ocen