Bagt gulerods dip

Bagt gulerods dip

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g

Składniki

  • gulerod i mindre stykker
    400 g
  • honning
    30 g
  • olivenolie
    30 g
  • appelsin skal og saft
    1
  • fennikel, frisk (omkring 130g.) i mindre stykker
    1
  • kommenfrø
    ½ tsk
  • muskatnød, stødt
    ¼ tsk
  • sød paprika
    2 tsk
  • havsalt, flager
    1 - 1 ½ tsk
  • tahin
    60 g
  • græsk yoghurt
    80 g
  • vand
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 g

Sód 2778 mg
Białko 24 g
Kalorie 4390 kJ / 1049 kcal
Tłuszcz 64 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 110 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie